Днес има много хора, които имат финансовата възможност да живеят в къща, но по една или друга причина не се решават да го направят, въпреки ниските лихви и добрите си доходи.
Разбира се, ние няма да коментираме пазара на недвижими имоти и всички причини кой и защо не е активен на пазара на недвижимите имоти. Ще се съсредоточим само върху поддръжката на двора и басейна. Ако искате да имате поне нещо като скромно подобие на двор, вече са необходими стотици левове месечна поддръжка и неудовлетворение от работата на персонала или доста активен труд от Ваша страна… Лошото е че тук вече загубихме доста потенциални купувачи на къщи за нещастие на брокерите на недвижими имоти…
С една първоначална инвестиция в правилната смарт градина и басейн нещата далеч не изглеждат толкова страшно. Няма терен, който роботите да не могат да окосят, има модели роботи косачки, които могат да косят трева дори на терен с много голям наклон. Същото важи и за роботите за басейн. Няма големина, дълбочина или кривина, която конкретни модели да не могат да свършат идеалната работа, като Ви удовлетворят чистейки дъно, ъгли, стени и водолиния. Има модел който дори може да стои целогодишно в басейна, там му е зарядната станция, необходимо е да го извадите само веднъж на две седмици, за да почистите филтрите му.
Всичко това Ви спестява време за поддръжка, нерви с търсене или разправяне с персонал, от който имате постоянно неудовлетворение. И най-вече Ви спестява доста пари, които можете да насочите към хобито си, за което ще имате повече свободно време. Смарт градината не е някаква мечта, има ги десетки, стотици вече и у нас.
Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit